welcome

here is where i crap... you are welcome to read, to comment and to close this page if you don't like it... i don't give a damn...

Nacho Libre Quote of the Day

Wednesday, January 28, 2009

budak sekolah aku



mamat, neen, dijot, yadi, nazz, babat, jojo



ni la kwn2 aku time skolah dulu (yg lelaki ar).
dulu time skolah aku x rapat ngan dak pompuan.yg aku x knal name pun ade.
dah keje ni leh pulak jumpe. ni semua jojo la punye idea.(jojo yg tinggi 2)...
lain kali nak wat lg camni.
it's good to have a chance to refresh back old memories...
miss my school days...

Thursday, January 1, 2009

happy new year

today is the 1st day of a new year.
a lot has been done last year (ye ke?) and i'm planning for another good year. hoping to do better this year (harapan ar).
banyak rupenye benda nak kena buat kat skolah ni. ape2 je la, yg penting gaji aku jln.
nak jadi best sket ar tahun ni, nak rajin ket. hahaha... sape2 yg bace ni, doakan la aku dpt ape yg aku nak. will try my best to blog more...chow...
There was an error in this gadget