welcome

here is where i crap... you are welcome to read, to comment and to close this page if you don't like it... i don't give a damn...

Nacho Libre Quote of the Day

Friday, April 24, 2009

syoknye bermalas-malas

as usual, friday is my holidayyy....
only have half hour class...
told the kids to read... drill them with pronunciation, they can pronounce it and objective achieved...
hahaha..
rite now, i'm sitting in viewing room, blogging, surfing while i'm marking and monitoring those who were absent during the exam...
syoknye...
hahaha..

Thursday, April 23, 2009

saje je...

minggu ni minggu pkbs2... syok wo... aku dpt la buat keje2 yg berlambak-lambak atas meja aku 2.
my table was the most well organized at first... tp skang dah mcm hampeh...
files all over, notes, books, letters... habuk...
but at last today i managed to settle everything...
lega mata aku tengok meja dah kemas..

Tuesday, April 21, 2009

marah lg...

gara-gara posmen yg bodo itu, bnyak bende yg aku nak buat aku x dpt buat
antaranya adalah mengupload gambo2 time sunburst bulan lepas...


so...
aku pun dah maleh nak upload...
tp masih lg nak b'lagak...
hahaha...
puas gila time 2...

Saturday, April 18, 2009

huarghhhh....

lame gila aku x dpt online...
semua gara2 bil x smpai kat umah aku.
rupe2nye,mamat posmen yg rajin anto surat smpai kat umah aku ni dah benti keje.
tempatnya digantikan kembali oleh posmen bodo yang lalu depan umah aku tiap2 ari tapi surat-surat yg sepatutnya dihantar ke umah aku di hantar ke tempat lain.
posmen bodo 2 tinggal kat kg belah dlm ni. so, dia kena lalu depan umah aku untuk pulang ke rumahnya.
alamat umah aku ni x bernombor,so dia letak la surat2 kat kedai.
memang la boleh je aku nak g amik kat kedai 2. tapi ape la ke bodonye dia... dia tau dah surat2 2 untuk umah aku and every day dia lalu depan umah aku...
bodo...
bodo...
dan bodo lagi untuk dia...
kn dah nyusahkan aku...
sekali aku g celcom... bil aku dah dekat 300...
mangkuk ayun btol la...
haram jadah...
kan aku dah nak carut je ni...
tapi yg betulnye...aku pun x sempat nak online...hehe..
There was an error in this gadget