welcome

here is where i crap... you are welcome to read, to comment and to close this page if you don't like it... i don't give a damn...

Nacho Libre Quote of the Day

Sunday, December 28, 2008

Anak2 dah balik


Dua minggu diorg xde kat umah. Baru td diorg smpai. Haha.. Porak peranda balik ar umah. Haha..

Aliph


Kasut ni aku jumpa kat sebuah bundle di penang. Untuk pengetahuan korg, before ada kasut bata,there was ALIPH.

Mobile blog (testing)


Blogged from my phone.

Saturday, December 20, 2008

Waiter, there's a fly in my soup!

"That's entirely possible. Our cook used to be a tailor."
...once upon a time...

pada satu hari, aku time tu tngah x betul.
aku online, check blog aku and aku pun taip citer ni.
pastu aku xde idea ape nak tulis.
so jadi la citer ni cmni je.

Friday, December 19, 2008

aku ni bkn suke sngt online, 2 yg blog aku ni selalu je lmbat. haha.. aku ngn technology mmg x ngam, bkn x reti or x suke tp x bape nak rajin online.. mayb 1 day bile aku dah xde kje lain nak wat aku akan spend lebih mase online. time 2 mayb aku rajin ar sket update blog aku ni. hehe..

p/s-kwn aku beli moto baru.

p/p/s-cntek moto lu bro (lu tau sapa lu)

a story of a pemalas

...


the end...


hahaha...

malas nak tulis...
There was an error in this gadget